Logo-VR-Company-Scan

Kies voor originele en unieke manier om uw bedrijf, showroom, hotel of huis te presenteren op uw website en op social media! Laat iedereen virtueel door uw gebouw lopen en maak het verschil met uw concurrenten!

Met behulp van de nieuwste technieken maken wij in een aantal uren een full HD 360 graden scan van uw bedrijf. Al deze scans worden vervolgens aan elkaar gekoppeld tot één bestand, waardoor een virtueel gebouw ontstaat. De gebruiksvriendelijke besturing zorgt er vervolgens door dat u met uw pc, laptop, tablet of smartphone vrij door de ruimten kunt lopen en rondkijken alsof u echt aanwezig bent.

Naast deze mogelijkheid kunnen wij van de scan ook een filmpje maken, waarmee de klant automatisch door de ruimten gevoerd wordt.

Meer fullscreen voorbeelden:


Offerte aanvragen

Het maken van een scan en de omzetting naar een full3D ervaring van uw gebouw kost de nodige tijd. Wij bieden u de mogelijkheid om de kosten hiervan in 6 of 12 termijnen te betalen. Dit betekend dat u al een 3D presentatie van uw bedrijf heeft vanaf ± 35 euro per maand!

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een offerte aan!


Naam:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
-
Bedrijfsnaam:
Adres
Oppervlak bedrijf/project:*
Aantal verdiepingen:*
Betaling*
Opmerkingen:
Bevestigingscode:

* Verplicht veld

Rekenvoorbeelden:

Het maken van een 3D tour* kost € 150,- opstartkosten, daarnaast betaald u, bij een showroom van 200 m2, in 12 termijnen € 39,- per maand (excl. BTW) en bij een showroom van 500 m2  betaald u in 12 termijnen € 59,- per maand (excl. BTW).

*3D-Tour pakketprijs is incl.: virtuele tour, digitale maquette, digitale 2D plattegronden, incl. 5 tekstvelden, eerste jaar gratis online daarna € 89,- hostingkosten per jaar.


Vragen en/of opmerkingen?

Neem contact op met Gerard van Casteren via telefoonnummer 06 – 53369829 of via gerard@ brookfield-group.com